این استدلال وجود داشت که استفاده از رنگ کلم قرمز در محیط اسیدی و بازی که در هر کدام رنگ متفاوتی از خود بروز می دهد در مواد تجاری موجود هزینه ها را پایین نگه می دارد و به طور بالقوه اجازه می دهد تا در صورت لزوم فعالیت ها به عنوان وظایف مطالعه خانگی انجام شود در این مقاله، استفاده از رنگهای گیاهی را در ارتباط با مواد خانگی برای نشان دادن تغییرات رنگی که صرفاً به تغییر pH وابسته نیستند، توضیح میدهیم.
مثال اول یک واکنش برگشت پذیر بر اساس شیمی اکسیداسیون/کاهش است. این فرآیند را می توان برای نشان دادن مفاهیم شیمی آلی (مانند افزودن بی سولفیت، که معمولاً در زمینه افزودن به آلدئیدها با آن مواجه می شود) استفاده کرد و به اصول شیمیایی مهمی که در تولید آب میوه و شراب بکار می رود مربوط است.
ما همچنین روش های بسیار ساده ای را معرفی می کنیم که از رنگ های گیاهی به عنوان وسیله ای برای تشخیص وجود یون های فلزی خاص استفاده می کنند و این فعالیت ها فرصتی را برای بحث در مورد منشاء رنگ های مشاهده شده گل ها، میوه ها و سبزیجات فراهم می کند.
رنگ زدایی برگشت پذیر محلول آنتوسیانین کلم قرمز
فعالیتهای کلاسی قبلی برای نشان دادن آنتوسیانینهای استخراجشده از آب انگور13 و کلم قرمز14 در حضور یونهای بی سولفیت در pH پایین بیرنگ میشوند و این اثر در صنایع غذایی به خوبی شناخته شده است، زیرا سولفیتهای مورد استفاده برای حفظ برخی محصولات میوه و نوشیدنیهای الکلی با کروموفورهای آنتوسیانین واکنش نشان میدهند (این فرآیند در طرح ۲ نشان داده شده است).
در شرایط اسیدی، یونهای فلاویلیوم (معمولاً قرمز رنگ) مشتقشده از آنتوسیانینها، مستعد حمله هستهدوست توسط یونهای بی سولفیت هستند تا فلاون-4- سولفونات مربوطه را ایجاد کنند (که اغلب به عنوان ترکیب اضافی بی سولفیت شناخته میشود) و 17 سولفوناتهای حاصل بیرنگ هستند سفید شدن مشاهده شده شراب ها، آب میوه ها و سایر مواد رنگی مشتق شده از گیاه را با افزودن سولفیت ها یا دی اکسید گوگرد توضیح دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.