تهیه سس چیلی دلپذیر این فلفل قرمز معمولا در سس ها استفاده می شود. مخصوصاً آن که فقط با جوشاندن فلفل خشک و مخلوط کردن آن با پیاز و سیر و نمک درست می شود. نتیجه فوق العاده تند است، اما ماهیت طعم این ماده را دارد.
برای تهیه آن، به یاد داشته باشید که مواد را در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، سپس همه چیز را خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید.
Chile de Árbol Salsa گوجه فرنگی را کباب کنید گوجه فرنگی های خود را برای پخت یکنواخت برگردانید. Chile de Árbol Salsa مواد تشکیل دهنده را پردازش می کند
گوجه فرنگی ها، چیل د اربول، سیر و نمک را در مخلوط کن بریزید تا سس کمی غلیظ شود، در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید.
اما، به طور کلی، گوجه فرنگی ها بسیار آبدار هستند، بنابراین نیازی به اضافه کردن آب نخواهید داشت.
و وقتی می گویم انجام آن آسان است، اغراق نمی کنم. طعم آن مانند ساعت ها پختن است، اما در واقع 40 دقیقه یا کمتر طول می کشد و بهترین چیز این است که بسیار سالم است زیرا ما از هیچ روغنی استفاده نمی کنیم.
بدون شک، درست کردن سالسا یک هنر است، به خصوص زمانی که می خواهید آن را به یک مکزیکی نشان دهید، اما گزینه هایی مانند سس چیلی برشته وجود دارد که متخصصان و تازه کارها را تحت تاثیر قرار می دهد. علاوه بر این واقعیت که می توان از آن برای طعم دادن به بسیاری از غذاها استفاده کرد، در یخچال به خوبی نگهداری می شود … اما به من اعتماد کنید، پس از سرو غذا چیز زیادی باقی نمی ماند.
امروز مرحله به مرحله تهیه این سس فلفل قرمز را در خانه و نکاتی را در اختیار شما قرار می دهیم تا تهیه آن با موفقیت کامل انجام شود. یادداشت بردار!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.