بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، توت فرنگی خشک در بازار و تولید جهانی توت فرنگی از سال 2007 در از مرز 4 میلیون تن فراتر رفته است.
در سال 2010، تقریباً 28 درصد از کل تولید از ایالات متحده، بزرگترین تولید کننده در میان کشورهایی که داده های آماری دارند، بوده است.
موجود هستند. سایر کشورهای عمده تولید کننده توت فرنگی عبارتند از ترکیه، اسپانیا، مصر، کره، مکزیک و لهستان (به شکل 1 مراجعه کنید).
اگرچه اسپانیا، کره و لهستان هنوز تولید بالایی دارند، اما رشد آهسته یا حتی منفی بوده است.
به عنوان مثال، تولید اسپانیا در سال 2010، 275000 تن بود که نسبت به ده سال قبل 12 درصد کاهش داشت.
کره روند صعودی را نشان داد، اما در مدت مشابه تنها 14 درصد رشد کرد. در مقابل، ترکیه، مصر و مکزیک رشد بالایی را در مدت مشابه تجربه کردند.
تولید در مصر بیش از 3 برابر از 70000 تن به 240000 تن افزایش یافت و تولید ترکیه از 130000 تن به 300000 تن رسید و دومین تولید کننده بزرگ توت فرنگی در جهان شد.
مکزیک ششمین تولیدکننده بزرگ توت فرنگی در سال 2010 پس از ایالات متحده، ترکیه، اسپانیا، مصر و کره بود.
اگرچه تولید مکزیک تنها 5 درصد از تولید جهانی را در سال 2010 به خود اختصاص داد، اما بزرگترین صادرکننده به بازار ایالات متحده است.
صادرات این کشور در دو سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. تولید توت فرنگی مکزیکی در سال 2011 229000 تن بود که اندکی نسبت به سال 2010 افزایش داشت.
اطلاعات کل تولید برای سال 2012 در زمان تهیه این گزارش در دسترس نیست، اما عرضه در بازار نشان داد که تولید در نتیجه گسترش سریع سطح زیرکشت و آب و هوای مطلوب در فصل 2011/2012 افزایش قابل توجهی داشته است.
توت فرنگی مکزیکی عمدتاً در سه ایالت به نام های میچوآکان، گواناخواتو و باجا کالیفرنیا تولید می شود.
Michoacan مهم ترین منطقه رشد برای پنجره زمستانی است.
در طول این پنجره، کشاورزان قیمت های بالاتری دریافت می کنند که باعث افزایش سریع سطح کاشت توت فرنگی شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.